Teamtraining Effectief Vergaderen

teamtraining effectief vergaderen vergaderverkalking

Teamtraining Effectief Vergaderen

Goed vergaderen vereist regelmatig onderhoud.

Is het tijd voor je team om het vergadergedrag eens onder de loep te nemen? Tijdens onze teamtraining effectief vergaderen zetten we de vergadermindset weer op scherp en pakken we ingesleten ineffectief vergadergedrag aan. 

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is speciaal ontwikkeld voor teams die in een organisatie regelmatig samenwerken en vergaderen, zoals managementteams, teams op een afdeling of directieteams.

De training is ook uitstekend geschikt voor groepen die op projectbasis samenwerken, maar ook voor besturen van stichtingen en verenigingen.

Om optimaal te kunnen werken is de maximale grootte van een groep 15 deelnemers. Een grotere groep kan uiteraard wel, maar dan komen we met meer trainers.

De training is niet bedoeld voor (nieuwe) teams zonder gezamenlijke vergaderervaring.

Inhoud van de training

Tijdens onze teamtraining effectief vergaderen werken we vooral op basis van jullie vragen. We gebruiken notulen en vergaderagenda’s als uitgangspunt.

Van daaruit nemen we het vergadergedrag door, bespreken en doorbreken we ingesleten patronen en gewoontes. Tot slot stellen we nieuwe vergaderspelregels op. Die zorgen ervoor dat vergaderingen weer gaan zoals bedoeld: zinvol, effectief, gestructureerd en  zonder dat het energie kost.

Verwacht geen standaardoefeningen of rollenspellen. Tijdens deze training werken we aan de basis van de vergadering: het gaat om waarom er vergaderd wordt, hoe vergaderingen worden georganiseerd en wie er aan mee doen.

Na deze training is er een verfrissende wind door de vergadercultuur gewaaid en weet iedereen weer waar hij of zij aan toe is.

Kosten van de training

Deze training kost € 950,- excl. BTW.

De kosten zijn inclusief: training voor het hele team (van max. 15 mensen), telefonisch voorbereidingsgesprek en materiaal.

Locatie

Dit is een in-companytraining. We komen graag langs op locatie om deze training te verzorgen. Uiteraard kunnen wij ook voor een geschikte trainingslocatie zorgen.

De training duurt een dagdeel.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam:

E-mail: (verplicht)

Telefoonnummer:

Gewenste datum:

Aantal deelnemers (schatting):

Vragen of speciale wensen: