Vergaderen Tips & Tricks (Aanrader!)

vergaderen tips & tricks download

Vergaderen Tips & Tricks in 1 download

Een vergadering is een complex geheel. Daarom helpen we je graag met het structureren van je vergadering met onze alles-in-1-download van onze Vergaderen Tips & Tricks.

Vergaderen Tips & Tricks: alles-in-een-download.

Voornaam

E-mailadres

We gaan zorgvuldig met je gegevens om en verstrekken ze nooit aan derden.

Deze download bestaat uit 3 superpraktische onderdelen (die je overigens ook los kunt downloaden, als je er maar 1 nodig hebt.)

  1. Rapport Voorbeeldagenda
    Dit rapport helpt je om in één keer je vergaderagenda te verbeteren. Bevat een extra Worddocument met het sjabloon voor de voorbeeldagenda.
  2. Checklist Effectief Vergaderen
    Wanneer is een vergadering nou eigenlijk echt goed voorbereid? Met deze praktische checklist kun je heel concreet checken of de voorbereiding in orde is en of het zin heeft om de vergadering überhaupt te organiseren.
  3. Quickscan Effectief Vergaderen
    Tijdens je vergadering zien of er nog iets te verbeteren valt aan de vergadering? Met deze complete quickscan krijg je een duidelijk beeld van de punten waar het goed gaat en waar verbetering nodig is. (Voor deze quickscan heb je wel het boek Vergaderverkalking nodig. De andere downloads kun je prima zonder boek gebruiken.)

Heb je meer nodig dan deze praktische hulpmiddelen? Bekijk onze trainingen of bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.